Dit is het logo van Beursgenoten

AEGON 100% winst? Het kan!

Beleggen doe je slim. Beleggen doe je samen. Cijfertjes liegen nooit!

Neem een uniek kijkje in de Beursgenoten keuken. Beursgenoten heeft wederom een uitgekiende strategie ontwikkeld die bij een vlakke koers ruim 20% rendement per jaar oplevert! We hebben een rapport gemaakt waarin we deze strategie zeer zorgvuldig uitleggen. Dinsdagavond is er voor de geïnteresseerden een live Webinar waarin Geert Schaaij uitleg geeft en u vragen kunt stellen. Via de mail vrijblijvend een uitnodiging. Aandelen, obligaties en ook nu dus weer een strategie met een rendement waar de meeste beleggers van dromen. Download hiernaast gratis het uitgebreide rapport met deze strategie.

Eventuele posities van Beursgenoten/Auteur vindt u onder Mededelingen op onze website.

 
 

Stuur mij vrijblijvend
het rapport

 

Uw gegevens worden veilig opgeslagen   lock-icon
Wanneer u het magazine downloadt houden we u op de hoogte van exclusieve updates omtrent populaire aandelen. Privacyverklaring

"Ik vind Beursgenoten ruim alert op nieuwe ontwikkelingen en maakt dit vroegtijdig kenbaar." 
- J. Huijs -

"Ik vind het magazine een kwalitatief leuk en gevarieerd blad voor elke belegger wat wils.
- A. S. Baarsma -

Dit is een illustratie van het Beursgenoten magazine.

Magazine

Bij een abonnement op Beursgenoten ontvangt u het maandelijkse Beursgenoten magazine. Het is volgens sommigen niet alleen het mooiste, maar ook het beste beleggingsblad van Nederland.

Lees meer

Dit is een illustratie van de Beursgenoten ledensite.

Stand van Zaken

Dit onderdeel van Beursgenoten is groots. Topanalisten van Beursgenoten beoordelen samen met Geert Schaaij elke morgen voor dag en dauw de cijfers die de bedrijven dagelijks publiceren.

Lees meer

Dit is een illustratie van Geert Schaaij en zijn analisten.

Vraagbaak

Door middel van de Vraagbaak kunt u Geert Schaaij vragen stellen en zijn mening vragen. Een unieke service met grote betrokkenheid, waar Beursgenoten om bekend staat.